Snart kommer Yggdrasils nya slot: Cauldron

Cauldron-yggdrasil

Yggdrasil Cauldron Slot

Ygddrasil med en ny slot Cauldron som släpps i Maj 2021. Många nya spel släpps detta året från denna premium spelleverantör. Men här har vi handplockat en spelautomat som känns vara väldigt bra och rolig.

Snart kommer Yggdrasils nya slot: Cauldron

Vad handlar Cauldron spelautomaten om?

Spelet ska ha rötter i den antika världen, vi hittar allt från hjältar, skurkar och olika händelser. Detta från den gamla boken Algroth. I dom djupa och mörka grottorna hällde en gång den blåa trollkarlen ut sin visdom i kitteln (Cauldron). Men med tiden har denna kittel växt sig visare och starkare och är idag en källa till drömmar. Därför säker äventyrare över hela världen söker land och rike efter denna kittel, men än så har ingen hittat den. En häftig och spännande slot som tar dig in i en mystisk längtan efter att hitta Cauldron.

Hur spelar man denna slot?

Men det gäller precis som med alla andra slots att få in olika kombinationer på skärmen. Du har en 20 linjer på spelautomaten Cauldron som går att satsa på, och insatserna varierar kring 1 SEK och 500 SEK per spin. Detta fördelat över dessa 20 linjer om man så önskar. Men det finns väldigt många olika sätt att vinna på när det gäller denna slotten. Du kan vinna hela 2222 gånger din insats, vilket kan bli väldigt mycket pengar om du skulle lyckas få in den rackaren. Det går att vinna med hjäp av Wilds, Scatters och bonuspel.

Bonus spel och free spins

Men såklart så finns det alltid ett eller flera bonusspel på en riktigt bra slot. Cauldron har Wilds symboler, Scatters och två olika bonusspel.

  1. Free spins bonus spel med multipla symboler
  2. Super free spins bonus spel

Men det betyder att det finns mängder av olika roliga spel som kan hända medans du spelar denna slot. Sånt som gör det roligt att spela på vissa slots.

RTP på Cauldron spelautomat

Men här kommer man till något väldigt spännande och det är RTP som står för Return To Player. Det betyder alltså hur mycket som ut av satsade pengar går tillbaka i snitt till spelaren. På denna spelautomaten Cauldron är det hela 96.04% vilket är ganska högt. Det kan vara svårt att tro på att såpass mycket går tillbaka till “spelaren” men man måste också väga in att vissa spelare kammar hem jackpotts eller väldigt höga vinster. Slutändan ger denna slot alltså tillbaka 96.04% till spelaren.

Men är du intresserad av sport och speltips? Läs mer hos vår sida för sport: Tipsbetting.se

Relevanta nyheter