Spelautomaten för maj 2022

Spelstart.se - Spelautomaten för maj 2022 hos Mr Green

Äntligen har det blivit dags för oss och presentera vad vi tycker är spelautomaten för maj 2022! Det är ett spel där Hannibal Lecter och hans vänner försöker skrämma oss ordentligt. Spelet vi slår fast vid för maj månads spel 2022 är nämligen spelet ”Mental” och bidrar till en rysande spänning. Spelet Mental hittar du bland annat hos Mr Green som du kan läsa mer om och besöka här. Mental lanserades redan 2021 av Nolimit City och upptäcktes av oss rätt så nyligen faktiskt. Även ifall spelen varit med ett tag så kan det också ta ett tag för oss spelare att fatta ett tycke för spelet.

Det är en riktigt läskig grafik och ett välgjort spel av utvecklaren måste vi säga. Ett 5-reel spel med en grund på symboler på varje reel som ser ut enligt följande: 3-2-3-2-3. Varje reel kan också expandera, där är spärren på expanderingen 20 gånger per reel. Detta ger oss en möjlighet till 108 olika sätt att vinna på. När bonusarna spelas så sitter man helt spänd och förväntansfull när allt bara flyter på. Spelet har en RTP på cirka 96% och en maxvinst på 66.666x vilket är helt otroligt och riktigt mental! Vi har tre olika bonusspel hos mental spelet, Autospy free spins, Lobotomy free spins och Mental free spins

Bonusspel på Mental spelet

Bonusspelet på mental, som vi tycker är spelautomaten för maj 2022, kommer som vi nämnde tidigare i tre olika former. Det går även att köpa spelen direkt för en summa pengar istället för att låta turen falla in och starta ett eventuellt bonusspel.

Det bonusspel vi tycker roligast är även det som är svårast att få och även dyrast att köpa, men det ger en sådan känsla och potential tycker vi! Spelet kan också ha helt otroliga multiplikationer och kan också utlösa maxvinsten 66.666x, det är just därför spelet heter mental. Vi hoppas att du i varje fall kan provspela spelet mental och känna efter innan du bestämmer dig för att spela med riktiga pengar och känner efter. Hoppas att även du finner spelautomaten för maj 2022 lika intressant som oss. Kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt och försiktigt!

FAQ – Vanliga frågor och svar om spelautomaten för maj

Vad kännetecknar namnet "Mental" hos spelautomaten?

Den helt galna maxvinsten på 66.666x!

Jag känner igen symbolerna väl på spelet Mental, varför?

Det är den ökände Hannibal Lecter och hans vänner på symbolerna som gör att igenkänningsfaktorn är stor.

När lanserades spelet Mental?

Den lanserades under 2021 och togs fram av Nolimit City.

Kan man köpa bonusspel på Mental spelautomaten?

Ja man kan köpa alla tre olika bonusarna!

Relevanta nyheter