Nya spelautomater Mars 2022

www.spelstart.se - Nya spelautomater - Mars 2022

Nu har det blivit dags att kika på vila nya spelautomater vi kan slänga ögonen på för mars 2022 där vi verkligen väljer ut våra få favoriter. Nyligen skrev vi om alla jackpotspel för mars månad som kunde vara intressanta för våra spelare att kika på. Men nu när vi äntrar en ny månad så kan det faktiskt också vara skönt att testa något man kanske inte har testat på tidigare!

Knight Rider

Knight Rider, för många spelare en ren nostalgi tagen direkt från 80 talet. Bilen KITT, som var många ungas men också äldres hjälte när det tog fart. En Pontiac Firebird för att bara med exakt! Nu har alltså spelautomaten Knight Rider blivit en spelautomat som tar oss igenom en spännande spelupplevelse. Vi tittar lite på vilka funktioner som spelautomaten Knight Rider har att erbjuda direkt.

”Walking Multiplier” är en wildsymbol som kan dyka upp var som helst under spelets gång, under vanligt spel och även under free spins. Dessa wilds har ett multiplikationsvärde på någonstans mellan 1-5x. Vid en vinnande omgång med wild spinsen från Knight Rider så följer den med till nästa omgång och flyttas ett steg till höger.

”Turbo Boost” är en funktion som aktiveras slumpmässigt under spelets gång och som vi förstått inte under själva free spinsen. Turbo Boost innebär att 3-4 stycken Walking Multipliers aktiveras slumpmässigt och läggs ut i spelet

”Scatters” i Knight Rider spelet innebär givetvis free spins, dessa hamnar någonstans på rad 2, 3 och 4 i spelet. Det är totalt 10 stycken free spins som aktiveras och med chans till att få upp till tre Walking Multipliers inför varje ny spelomgång när du samlar på Knight symboler. Givetvis finns chans också till att vinna fler free spins också när du samlar på Knight symbolerna.

I övrigt är det olika symboler dom ger olika utbetalningar som på vanlig slots. Värt att nämna här är att spelautomaten Knight Rider också har en ”Buy Feature”. Dvs att du kan köpa dig en free spins omgång till 140x insatsen. Otroligt roligt spel att testa på för de nyfikna. För den som som vill veta RTP på Knight Rider spelautomaten så är denna på 96,07%!

Spela Knight Rider hos LeoVegas, klicka här för att komma vidare till LeoVegas (annonslänk)!

18+ år | Spela ansvarsfullt
stödlinjen.se | spelpaus.se | Läs regler och villkor här

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza är helt klart en spelautomat att lyfta fram under mars 2022! Bonanza spelen är kända för sina free spins och hur man för nya symboler att falla ner efter varje vinst. Spelautomaten känns sagolik med magisk musik och riktigt bra kvalité spelet som flyter på ordentligt. Sweet Bonanza har dock en riktigt rolig funktion som bara är tillgänglig under free spins rundan. Själva free spins rundan kan antingen köpas till 100x insatsen eller vinnas med minst 4 ”klubbor”, dvs scatter symboler och det på valfria rader. Här är det 10 free spins som gäller och träffar du tre nya scatter symboler under dina free spins så adderas ytterligare 5 stycken.

Men under free spinsen på Sweet Bonanza så har man möjlighet till något som heter ”multiplikator symbolen” som inte dyker upp under vanligt spel. Detta är en typ av ”bomb” som faktiskt även liknar en julkula och som dyker upp med en multiplikator någonstans mellan 2-100x. Det kan även dyka upp flera sådana under en och samma snurr,då adderas dem på varandra, exempelvis 20x+15x = 35x vinsten på snurret. Vad som sker är att summan du eventuellt vinner under det aktuella snurret på din free spinn, multipliceras med den aktuella multiplikationen.

Sweet Bonanza spelautomaten är helt klart något värt att testa för den som vill prova något nytt och som vill ha roliga funktioner under gratissnurren. RTP på Sweet Bonanza ligger på mellan 95,45% som lägst till 95,5% som högst.

Spela Sweet Bonanza hos LeoVegas, klicka här för att komma vidare till LeoVegas (annonslänk)!

18+ år | Spela ansvarsfullt
stödlinjen.se | spelpaus.se | Läs regler och villkor här

Spelautomaterna Knight Rider och Sweet Bonanza

Knight Rider och Sweet Bonanza är helt klart våra två favoriter vi vi lyfta fram som nya spelautomater under mars 2022. Alltid kul med lite nytt och ändå spel man känner igen sig vid. En via TV serier och den andra via de andra härliga Bonanza spelen genom åren. Kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt och ha roligt, det finns aldrig några garantier på vinster i vanlig ordning och ett stort lycka till!

FAQ – Vanliga frågor och svar om spelautomaterna Knight Rider och Sweet Bonanza

Vad har spelautomaten Knight Rider för RTP?

Spelautomaten har en RTP på 96,07%.

Vem är spelleverantör för Knight Rider?

Detta spel kommer från NetEnt.

Vad har spelautomaten Sweet Bonanza för RTP?

Sweet Bonanzas RTP ligger på mellan 95,45% som lägst till 95,5% som högst.

Vem är spelleverantör för Sweet Bonanza?

Pragmatic Play är det som ligger bakom denna succé.

Relevanta nyheter